Pazartesi, Kasım 25

Sivilcelerden Kurtulmak İçin Doğal Maskeler

sivilcelere çözüm

 Hepimizin şikayetçi olduğu sivilcelerle başa çıkmak gerçekten zor. Eminim hepinizin denemediği yöntem kalmamıştır . Kullandığınız ilaçlar belki bir süreliğine işe yarasa da bir süre sonra yeniden sivilceleriniz çıkmıştır.

Çevremden bazı sivilce ilaçlarının(kremlerinin) biz bayanlarda tüylenme yaptığını duydum ve hal böyle olunca sivilce ilaçlarını kullanmak istemiyor insan. Bende bu  yüzden bugün sizlerle tamamen doğal olan maske tarifleri paylaşacağım.Bu yüz maskeleri sayesinde sivilcelerinizden doğal yolla kurtulmuş olacaksınız.

TARİF1
 Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif için sadece BAL ve 1 ADET YUMURTA kullanacaksınız.

İlk olarak bir kaseye yumurta akını koyup üzerine bir kaşık doğal bal ilave edin.Bu karışımı yüzünüze iyice sürüp kurumasını bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Temiz bir havlu ile hafif dokunuşlarla yüzünüzü kurulayın.

TARİF 2
Bir çay kaşığı bal ve yoğurdu bir kabın içerisinde macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Temizlemiş olduğunuz yüzünüze bu karışımı uygulayıp 15-20 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Hem yüzünüze hemde sivilcelerinize iyi gelecek olan bu maskeyi haftada 2 kez uygulaybilirsiniz

UYARI!
 Alerjiniz olan ürünler varsa kesinlikle yüzünüze uygulamayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.