Salı, Şubat 25

Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım


göz makyajı

 Bu yazımda yüzümüzün en dikkat çekici yeri olan gözlerinize buğulu makyajı nasıl yapacağınızı anlatacağım. Buğulu göz makyajını gece kullanımı için tercih etmelisiniz.Gündüzleri ise hafif bir göz makyajı oldukça idealdir.Tabi  ister gece ister gündüz yapın göz makyajı yaparken dikkat etmemiz gereken noktalar vardır.

 İlk olarak kullanacağımız malzemeler kaliteli ve temiz olmalıdır.Göz makyajının sabit kalması ve daha kalıcı olması için mutlaka makyaj bazı kullanmalısınız. Gözlerinizin daha belirgin olması ve bakışlarınızın çekici olmasını istiyorsanız makyajınızı kendinize yakışan renklerde ve göz şeklinize en uygun biçimde yapmalısınız.

Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım4

Yukarıda gördüğünüz göz makyajını yapmak için ilk olarak makyajın kalıcı olması ve daha canlı durması için göz kapağınıza far bazınızı uygulayın. Daha sonra göz kapağınızın uç kısmına resimdeki gibi siyah bir göz farı uygulayın. Göz kapağınızın ön kısmına beyaz bir far sürüp hafifçe siyah kısıma doğru dağıtın.Göz kapağınızın üst kısmındaki kemikli yere  koyu mor bir far uygulayın.Gözünüzün alt kısmına yarıya gelecek kadar ince bir çizgi şeklinde mor fardan sürün. Göz kapağınızın burnunuza yakın kısmına resimdeki gibi beyaz far uygulayın.Son olarak siyah bir eyeliner ile kuyruklu bir çizgi çizip, rimelinizi sürün.
Kahve tonlarında gölgelendirme yapmak isterseniz aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz.


Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım4

0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.