Cumartesi, Şubat 15

Pin Up Saç Modeli Resimli Anlatım

pin up saç yapımı

1950'lerin pin up stili günümüzde tam anlamıyla devam etmese de saç modeli olsun , makyajı olsun bir çok kişi tarafından sevilerek yapılmaya devam ediyor. Çok sevimli ve güzel duran bu stili sizde kendinize uygulamak isterseniz paylaşacağım resimli anlatımlardan yararlanabilirisiniz.
Pin up saçı yapmak oldukça kolay.Yaparken bandana ve biraz tel tokaya ihtiyacınız olacak. İlerleyen yazılarımda pin up makyajı nasıl yapılır sizlerle paylaşacağım, umarım beğenirsiniz. :)
pin up saç yapımı22

Yukarıda gördüğünüz saç modelini yapmak için ilk olarak saçlarınızı bigudi ile sarın.Saçlarınızı açtıktan sonra sprey ile sabitleyin. Ön kısmından bir tutam saç alıp elinizle yana doğru rulo yapın.Daha sonra saçınızın yan taraflarından aldığınız tutamları yine aynı şekilde sarın. Son olarak arkada kalan saçlarınızı büyük,güzel bir tokayla toplayın. :)

pin up saç yapımı665

pin up saç yapımı630

Yukarıdaki saç modeli için saçınızın ön kısmından bir tutam saç ayırıp geri kalanını toplayın.Daha sonra resimdeki gibi üç parçaya ayırıp dip kısımlarına krepe yapın. Krepe yaptığınız saçları tek tek rulo yapıp sabitleyin. Sonra 5. resimdeki gibi at kuyruğunuzu topuz yapın. Kenarlarından tel tokayla saçınıza sabitleyin.Son olarak bandanayı topuzunuzun etrafına bağlayın.





0 yorum:

Yorum Gönder

LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.