Salı, Mart 25

Çilleri Gizlemek İçin Makyaj İpuçları

çilleri kapatmak için makyaj12

 Bugün çil problemi yaşayanlar için nasıl makyaj yapmaları gerektiğini anlatacağım. Çiller bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Benim de yüzümde pek çil gibi olmasalar da lekeler var.Özellikle yaz aylarında yüzümüzü güneşten korumak bizim için çok önemli çünkü güneşte daha çok belirginleşiyorlar ve yenileri çıkmaya başlıyor.
Mutlaka güneşe çıkmadan önce 50 faktörlük güneş kremi sürmeliyiz.Tabi bu herkes için geçerli sonuçta cildimiz çok hassas ve leke oluşumuna çok elverişli.
 Biz bayanların en büyük kurtarıcısı olan makyaj sayesinde çillerinizden geçici olarak kurtulmak tabi ki mümkün.
Bunun için ilk olarak kendinize yüksek kapatıcılıkta bir fondöten almalısınız. Tabi alacağınız ürünlerde güneş korumalı olanları tercih etmenizde fayda var. Daha sonra kahve tonlarında pudra veya allık uygulayın.Allık seçerken şeftali tonlarını tercih edin.İyi bir makyaj için cilt renginize en uygun tonu bulmalısınız. En önemlisi çilleri kapatmak için kat kat pudra ve fondöten kullanmak yanlış bir uygulama olacaktır. Hafif yapılı ürünleri hatta renkli nemlendiricileri bile tercih edebilirsiniz.
 Göz makyajınızda ve dudaklarınızda sadelikten yana olmalısınız. Sadece düz bir eyeliner ve parlatıcı sürebilirsiniz mesela.
     

                                    çilleri kapatma yönetemi


çiller için makyajEmma Stone

  •  Sizinde çillerinizi kapatmak için kullandığınız bir yöntem varsa bizimle paylaşmayı unutmayın. :)

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    LİNK İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR.